Your little dictionary - with its mistakes

čtvrtek 30. srpna 2012

Be welcomed, dear autumn!

Be welcomed, dear autumn!

Be welcomed, dear autumn! by quitush, see more sets » here
Tato sada, módní koláž, jak chcete, byla stvořena k příležitosti uvítání podzimu. Měla by značit lítost, že nás opouští léto, která ale nutně nemusí znamenat opouštění oblíbených letních svršků! ;)
Představovala jsem si to zhruba tak, že kabátek máte buď jen přehozený přes ramena a tím pádem držíte kabelku v ruce, nebo  ho máte normálně oblečený a kabelku si můžete přepásat přes rameno, nebo i napříč. Hm, zní to docela hloupě, když to tak po sobě čtu... To je fuk! Jen abyste věděli, co se mi honilo v hlavě, když jsem to tvořila.
Pokud mi chcete sdělit svůj názor, můžete buď zde do komentářů, nebo na mém polyvore profilu (odkaz výše), kde mi můžete ke koláži dát i srdíčko. :)

3 komentáře:

  1. Vím, že tě slovo dokonalost strašně štve. Nesnažila jsem se ji obhajovat, ani neříkám, že v ni věřím. Jenže takové prostě byly moje myšlenky, když jsem přemýšlela o spirále:)
    Znám ten pocit, že to co napíšu, že šíleně zamotané, ale když si to přečtu překvapivě to úplně vystihuje, co chci říct.
    Podobné páskové boty jsem si chtěla koupit, ale neměli moje číslo. A ta taška se mi strašně líbí, no sil abych ju do školy;))

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, ta holka žije v Rumunsku - což je podle fotek, které každý rok vozí sestřenice opravdu takový wonderland. A ta lavička! Bože, tam by se psali aspoň povídky!:)
    Pouštění draka je prostě nostalgická záležitost. A dělám to pořád, i když mi bude třeba za rok osmnáct. Možná je to tím, že mám mladšího bráchu, sama bych to asi nedělala. Ale náš drak vypadá poslední roky tak sofistikovaně (s trochou nadsázky), že je vlastně jedno kolik mi je let:D

    OdpovědětVymazat
  3. Za měsíc a půl je mi sedmnáct. Bohužel. Ani nevíš, jak mě ten věk děsí;) :D A vlastně si tak ani nepřipadám. Sedmnáct. Nechovám se nijak dospěle, zodpovědně a vlastně ani chytře. Navíc mě vždycky přišlo, že s mladšíma se baví líp. Možná je to jenom taková shoda náhod, ale většina fajn kluků co znám jsou o rok nebo dva mladší než já. Smůla.

    OdpovědětVymazat